Email: info@tarala.gr | Τηλ: 2108047973

 

Ποιοί Είμαστε

 

 

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Ταραλά - Γαλαίου. Ελπίζουμε οτι εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που πιθανόν να χρειαστείτε, καθώς επίσης να αποκομίσετε μια εικόνα των αρχών και αξιών ενός σχολείου που, μέσα απο 28 χρόνια λειτουργίας του, εχει έμπρακτα αποδείξει, βάσει αποτελεσμάτων και επιτυχιών, οτι κατατάσσετε ανάμεσα στα κορυφαία φροντιστήρια των βορείων προαστίων.

Το φροντιστήριο βρίσκεται επι της Κυπρίων Αγωνιστών 2 στο Μαρούσι, απο την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα. Η εύκολη και γρήγορη προσβασιμότητα στον χώρο μας, το εύκολο parking και ο άρτια διαμορφωμένος χώρος, ο οποίος είναι πλήρως εξοπλισμένος με τα πιό σύγχρονα μέσα (διαδραστικοί πίνακες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κλπ), σκοπό έχουν να εξασφαλίσουν τόσο την άνεση όσο και την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των μαθητών.

Απο την ίδρυσή του το 1989 μέχρι και σήμερα έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε σε πάνω απο 2000 μαθητές μας πτυχία (FCE, ECCE, CAE, ECPE) κορυφαίων πανεπιστημίων του εξωτερικού και στις τρείς γλώσσες που διδάσκονται (Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά) σύμφωνα με το πλαίσιο των 3 μεγαλυτέρων εξεταστικών φορέων της Ελλάδας (Cambrige - Institute de Francais - Goethe Institut). Παραλαμβάνουμε τα παιδιά στην ηλικία των 6 χρόνων και πρίν συναντήσουν τις απαιτήσεις του Λυκείου καταφέρνουμε να τους έχουμε εξασφαλίσει ένα υψηλό γνωστικό επίπεδο στον τομέα των ξένων γλωσσών.

Το μυστικό της επιτυχίας μας έγκειται στο γεγονός οτι φροντίζουμε για τις ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά, παρέχοντας του πολλές ώρες εξάσκησης, επιπλέον βοηθητικό υλικό προετοιμασίας, απο τους ειδικά εκπαιδευμένους καθηγητές μας, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην προφορική και ακουστική του ικανότητα. Μέσα απο την συλλογική αλλα και ατομική εργασία , δίνεται στους μαθητές η ευκαιρία αξιοποίησης των δυνατοτήτων τους ενώ παράλληλα υποστηρίζονται οι λιγότερο δυνατοί μαθητές.
Αρτια εκπαιδευμένοι και έμπειροι καθηγητές ασχολούνται με τις μαθησιακές δυσκολίες των παιδιών, μαθαίνοντάς τους την ξένη γλώσσα εύκολα και γρήγορα, αξιοποιώντας παράλληλα την τεχνολογική υποστήριξη που τους παρέχει ο χώρος μας.

Εάν ψάχνετε ένα φροντιστήριο που να ξεχωρίζει για την αξιοπιστία και το συστηματικό του έργο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
Σας ευχαριστούμε θερμά που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας και θα ήταν ευχαρίστησή μας να σας δούμε απο κοντά για να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για το σύστημά μας και να λύσουμε κάθε πιθανή απορία σας.

με εκτίμηση

Ελένη Ταραλά - Γαλαίου

Διδάσκονται

  • Αγγλικά

  • Γαλλικά

  • Γερμανικά

Επικοινωνία

 
Κυπρίων Αγωνιστών
& Φιλικής Εταιρείας
Νέο Μαρούσι
 
2108047973
 
info@tarala.gr
 
 
facebook_page_plugin